Tonys Stoffe Paradijs

Toon van der Heiden is eigenaar van Tonys Stoffe Paradijs. Hij wilde voor zijn Duitse klanten een overzichtelijke en informatieve website laten ontwikkelen volgens de allernieuwste technieken voor gebruik op mobile devices. Bovendien wilde hij via een bedrijfsaccount op Facebook zijn huidige én nieuwe klanten kunnen bereiken en zijn bedrijf promoten.

” Ik had tot dusver geen enkel kanaal om mijn klanten online te benaderen en te informeren. Ik zocht een partner die mij de zorg hiervoor volledig uit handen zou nemen zodat ik er zelf geen stress van zou hebben. Slimmer media kwam met een helder advies en heeft het hele traject van A tot Z voor haar rekening genomen. Ik krijg veel positieve reacties op mijn duitse website, die volgens de allerlaatste technieken voor gebruik op mobiel en tablet is vormgegeven. ”
www.tonysstoffeparadijs.de